WIN: excursie Zoet-Zout varen

Geplaatst op 2 juni 2017

120 mensen vormen samen een Blije Vis
Foto: Henk Postma

Ter ere van de eerste verjaardag van Vrienden van de Blije Vis presenteren we vandaag een toffe win-actie voor Vrienden van de Blije Vis! We verloten 2x keer twee kaarten voor de excursie Zoet-Zout varen! Meedoen is makkelijk. Je maakt kans op kaarten voor de excursie door antwoord te geven op onderstaande prijsvraag!  We verloten de kaarten onder alle juiste inzendingen. De uitslag van de win-actie wordt bekend gemaakt op onze Facebookpagina. Lees snel verder…

Excursie: Zoet-Zout varen

Aan boord van historisch zeilschip de TX33 ga je zoete en zoute wateren verkennen! Dit oude vissersschip kent de Waddenzee tot in elke uithoek. Aan boord van dit schip maken we kennis met het zoete en zoute leefmilieu van verschillende vissoorten. We zeilen naar de plek van de toekomstige Vismigratierivier bij Kornwerderzand in de Afsluitdijk en leren over de voordelen van dit grote project. Door de aanleg van deze dijk hebben vissoorten het moeilijk door het verlies van hun paaigebieden.

Uiteraard varen we naar de andere kant en kiezen we na het schutten het ruime zoute waddensop. We gaan op zoek naar zeehonden en, als het getij het toelaat, bezoeken nog even een wadplaat op zoek naar bijzonderheden van Werelderfgoed Waddenzee. Deelnemers worden van harte uitgenodigd aan het roer te staan terwijl de bemanning verhalen van vroeger vertelt. Van zoet naar zout en weer terug! Lees hier meer over de excursie.

Prijsvraag

Wil jij ook kans maken op deze leuke excursie? Beantwoord dan de volgende vraag: ‘Welke vissen worden ook wel papzakken genoemd?

Stuur je voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en antwoord o.v.v. van winactie naar vriendenvandeblijevis@gmail.com. Onder alle goede inzendingen verloten we 2 kaarten voor de excursie op 19 augustus en 2 kaarten voor de excursie op 17 september. We maken de winnaars bekend op onze Facebookpagina. Vervolgens nemen wij via de mail contact met je op.

Voorwaarden

Wil jij meedoen met deze winactie? Dan zijn er een aantal voorwaarden van toepassing:

  • Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn.
  • Je staat geregistreerd als Vriend van de Blije Vis. (Ben je dit nog niet? Klik hier om je aan te melden)
  • Prijzen zijn niet overdraagbaar of inwisselbaar voor geld.
  • Vrienden van de Blije Vis behoudt zich tevens het recht om voorwaarden te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.
  • Meedoen met de actie kan t/m 30 juni 2017.

« Alle nieuwsartikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *