Waddenvereniging en It Fryske Gea zoeken gidsen voor Vismigratierivier

Geplaatst op 22 december 2017

Komend voorjaar opent het Afsluitdijk Wadden Center haar deuren. Vanaf dat moment worden hier volwassenen, gezinnen en leerlingen verwacht voor een bezoek en/of excursie over de Vismigratierivier. De Waddenvereniging en It Fryske Gea zijn mede-initiatiefnemer en gastheer van de Vismigratierivier. Voor de begeleiding van de diverse activiteiten zijn zowel de Waddenvereniging als It Fryske Gea op zoek naar gidsen.

Scholenprogramma

Als gids verzorg je een scholenprogramma over de Vismigratierivier. Het scholenprogramma bestaat uit een carrousel van opdrachten binnen het Afsluitdijk Wadden Center en enkele actieve opdrachten buiten. Daarnaast begeleid je verschillende activiteiten in en rondom het Wadden Center. Het belang van vis, onderwaternatuur en het Werelderfgoed Waddenzee weet jij hierbij onder de aandacht te brengen van een breed publiek.

Het gaat om een functie op oproepbasis, waarvoor je een passende vergoeding krijgt (inclusief reis/onkostenvergoeding). Meer weten of meteen solliciteren? Hier vind je de vacature van de Waddenvereniging en klik hier voor de vacature bij It Fryske Gea.

 

 

« Alle nieuwsartikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word Vriend van de Blije Vis!

Dankzij de Vismigratierivier kunnen vissen straks weer vrij zwemmen tussen de Waddenzee en het IJsselmeer. Steun dit unieke project door Vriend van de Blije Vis te worden!

Sluit je aan bij de school Blije Vissen en:

  • Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Vismigratierivier
  • Win toffe prijzen met online acties
  • Doe mee met exclusieve activiteiten
  • Ontvang 4x per jaar een Blije Vissen Brief (optioneel)

Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met onsĀ privacybeleid.